Trabzonspor'da Meunier'den iyi haber geldi!

Trabzonspor'un Belçikalı yıldızı Meunier'den iyi haberler geldi.

Trabzonspor'da Meunier'den iyi haber geldi!

Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, takıma hızla uyum sağladı ve kısa sürede takımın önemli parçalarından biri haline geldi. Çıktığı ilk dört resmi maçta üç asist yaparak takımına önemli katkılarda bulunan Meunier, Trabzonspor'un son dönemdeki başarılı performansının da mimarlarından biri oldu.

Karadeniz ekibi, son maçlarında Hatayspor ve Pendikspor'u 2-0, Adana Demirspor'u ise 1-0 mağlup ederek ligde üst üste galibiyetler aldı. Ayrıca, Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni yenerek kupada da yoluna devam etti. Bu galibiyetlerle birlikte, Bordo-Mavililer'in son dört maçta aldığı üç puanlık serisi dikkat çekti.

Ancak, Adana Demirspor maçının ikinci yarısında Meunier'in bileğinden sakatlanması taraftarları endişelendirmişti. Yıldız oyuncu, tedavi sonrasında maça devam etse de, durumunun ciddiyeti konusunda soru işaretleri vardı. Neyse ki, yapılan detaylı kontroller sonucunda Meunier'in ciddi bir sorunu olmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Böylece, Belçikalı oyuncunun yarın oynanacak olan kupa maçında ilk 11'de yer alacağı müjdelendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler