Trabzonspor'da büyük başarı! Bu hafta tüm kategorileri galibiyetle tamamladı

Trabzonspor, bu hafta tüm kategorilerden zaferle ayrıldı.

Trabzonspor'da büyük başarı! Bu hafta tüm kategorileri galibiyetle tamamladı

Trabzonspor, bu hafta farklı kategorilerde oynadığı maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayarak galibiyetler elde etti ve haftayı tüm kategorilerde zaferlerle tamamladı.

Trendyol Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşan Trabzonspor, mücadeleyi 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Kadın futbol takımı ise Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, rakibine hiç şans tanımadı ve sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Basketbol sahasında da üstünlüğünü kanıtlayan Trabzonspor Basketbol Takımı, Çorum Belediyesi'ne karşı oynadığı maçta adeta şov yaptı. Mücadeleden 110-44'lük net bir skorla galip ayrılarak, rakibine karşı üstünlüğünü net bir şekilde gösterdi.

Genç oyuncularda galibiyetle ayrıldı U19 takımı, Konyaspor'a karşı oynadığı maçta 6-2'lik bir galibiyet elde ederken, U15 takımı da Balıkesirspor U15 takımını 1-0 mağlup etti.

Ayrıca, Espor Trendyol Süper Lig'inde Trabzonspor, Ankaragücü ile karşılaştığı maçtan 10-0 üstün ayrıldı ve şampiyon oldu.

gls-cykwiaazeho.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor