Trabzonspor'da Bjelica'dan Rizespor itirafı! "Bizim için yıkım oldu"

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Bjelica'dan Rizespor itirafı! "Bizim için yıkım oldu"

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, basın mensupları ile bir araya geldi.

Lige istediği başlangıcı yapamayan bordo mavililerin teknik direktörü Nenad Bjelica, Galatasaray ve Rizespor mağlubiyetlerini değerlendirdi.

"Bizim için yıkım oldu" sözleriyle karşılaşmaları değerlendiren Bjelica, konuşmasında "İstanbul'da oynadığımız Galatasaray maçını elbette kazanmak için oynadık.

Ama bu tür maçları kaybedebiliyorsunuz. İçeride ancak asla maç kaybetmemelisiniz. Rizespor mağlubiyeti bizim için yıkım oldu.

Maç sonu basın toplantısında Rizespor'un bizden daha iyi bir takım görüntüsü verdiğini söylemiştim. Maalesef biz aynı görüntüyü veremedik. Ama bunun sebeplerini sıralayabiliriz. Bu yoldayız ve bu bir süreç. En kısa sürede halledilebilir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler