Trabzonspor'da Bjelica'dan Petkovic açıklaması "Maalesef olmadı"

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, basın toplantısında Bruno Petkovic hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Bjelica'dan Petkovic açıklaması "Maalesef olmadı"

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bjelica, bordo mavililerin Bruno Petkovic transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bjelica, açıklamalarında "Her zaman maçlardan sonra neyi daha iyi yapabilirim diye kendimi sorgularım. Rizespor maçından sonra da sorguladığım ilk kişi kendimdi.

Takımımızda bu maçta disiplin ve odaklanmanın eksik olduğunu ifade edebilirsiniz. Kendimi mağlubiyetlerde sorumluluktan soyutlamam. Ben de hata yapmış olabilirim.

Maçtan 3 gün önce Petkovic'i takımımıza katabilmek için, bizzat benim de görüşme yaptığım transfer sürecinde, istediğimizi elde edemeyince kulüp olarak, benim de odak noktam oraya kaymış olabilir.

Belki yeterli zamanı takıma gösterememiş olabilirim. Performans olarak takımdan alabileceğimi alamamış olabilirim. Bir başarısızlık ve hata varsa kendimi de en üst sorumlu gördüğümü ifade ediyorum.

Petkovic'i aramıza katmaya çalıştık. Ama maalesef olmadı. Bu sinirli ruh hali her şeyi etkileyebiliyor ama hayat böyle. Hayat devam ediyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler