Trabzonspor'da Bjelica'dan o futbolcuya özel antrenman programı!

Trabzonspor'da Hırvat Teknik DirektörNenad Bjelica, yeni transferlerden Benkovic için özel antrenman programı hazırlattı.

Trabzonspor'da Bjelica'dan o futbolcuya özel antrenman programı!

Teknik direktör Bjelica'nın talebiyle transfer edilen Filip Benkovic, Slovenya kampında kısa sürede performansıyla dikkat çekmişti. Hava topu hakimiyeti ve ayaklarını kullanma becerisiyle dikkat çeken 1.94 boyundaki stoperin daha da iyi bir konuma gelmesini isteyen Bjelica, özel bir program uygulayacak.

Kariyerinde ciddi rakamlara transfer yapan ama sakatlıklar sonrası form tutmakta zorlanan 26 yaşındaki savunmacı da Trabzonspor'da yeniden yükselişe geçmeyi planlıyor.

benkovice-ozel-antrenman-programi-2.jpg

Fernandez'in şanssızlığı

İlk etap çalışmalarını 35 oyuncuyla gerçekleştiren Fırtına'da, yeni transferlerden Joaquin Fernandez, ciddi sakatlık yaşayan tek oyuncu oldu. Hajduk Split ile oynanan karşılaşmada golü önlemek isterken direğe çarpan ve kaval kemiğinden sakatlık yaşayan 27 yaşındaki stoper, tedavisi için ülkesi İspanya'ya gitti.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler