Trabzonspor'da Başkan Doğan açıkladı! Basketbol takımı geri mi dönüyor?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan basketbol takımı ile ilgili olarak açıklama geldi.

Trabzonspor'da Başkan Doğan açıkladı! Basketbol takımı geri mi dönüyor?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeniden faaliyete geçirilip geçirilmeyeceği merak konusu olan basketbol takımı ile ilgili olarak konuştu.

Trabzonspor Basketbol Takımı'nın yeniden parkelere dönüp dönmeyeceğine ilişkin olarak konuşan Ertuğrul Doğan, "Basketbolun benim için ayrı bir yeri var. Gönül isterdi ki en yakın zamanda Trabzonspor’u üst liglerde görelim. Bununla ilgili aklımda bir çalışma var ama şu anda ana problemi aşmaya çalışıyoruz. Bunları aşamazsak hiçbir şey gerçek olmayacak" dedi.

EUROCHALLENGE'DE FİNALİ OYNAMIŞTI

2013-2014 sezonunda o dönemki adıyla Beko Basketbol Ligi'nde yer alan Trabzonspor, aralıksız 5 yıl bu seviyede mücadele etmişti.

Bordo mavililer, 2014-2015 sezonunda EuroChallenge'de Fransız ekibi JSF Nanterre ile final oynama başarısı göstermişti.

trabzonspor-basketbolda-geri-mi-donuyor-2.jpg

MADDİ SIKINTILAR BASKETBOL TAKIMININ SONU OLDU

5 sezon aralıksız Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, 2017-2018 sezonunda ligi 13. tamamlayıp küme düşmemesine karşın maddi sıkıntılar sebebiyle çekilme kararı almıştı.

Trabzonspor Basketbol Takımı'nın, 2018 yılından bu yana sık sık yeniden faaliyete geçirileceği konuşulsa da bu konuda herhangi bir somut gelişme yaşanmadı.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler