Trabzonspor'da Avcı maç öncesi açıkladı! "En doğal hakkımız..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Karagümrük maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı maç öncesi açıkladı! "En doğal hakkımız..."

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Papara Park'ta Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Tesislerimizde kendisinin ismi var. Mehmet Ali Yılmaz hem Trabzonspor tarihinde hem de Türk sporunda önemli bir yeri olan isim. Mekanı cennet olsun.

Bizim önemli hedeflerimizden biri kupa. Ligde 3. olmak ve kupayı da kazanma hedefimiz var. Yarı finaldeyiz, hedeflerde sapma yok.

Trabzonspor tarihinde 9 kez bu kupa kazanılmış. 16 kez final oynanmış. Trabzonspor'un böyle bir alışkanlığı var. En doğal hakkımız bu kupaya talip olmak. İki ayaklı bir maç. En doğru şekilde turu oynayacağız.

Karagümrük'ün iyi bir kadrosu var. Galatasaray'ı elediler. Başlarında da Tolunay Kafkas var, her geçen gün daha iyi hale gelen bir organizasyonları var. Planımıza sadık kalarak ve sabırlı oynayarak tur avantajı elde etmek istiyoruz.

Taraftarımız bu sezon için son kez tribünde olacak. Desteklerine ihtiyacımız var. Onları mutlu edebilecek bir sonuç almak istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, önümüzdeki sezon onlara çok ihtiyacımız olacak.

Trezeguet tutmasak oynamak ister. Ama bu maçın rövanşı da var. Hafta sonu, belki de bir sonraki maçta kullanmak istiyoruz. Onuachu geçen hafta kadrodaydı. Artık antrenmanlarda sıcak temaslara giriyor. Oyun nasıl akacak, organizasyon nasıl olacak, ihtiyaç olduğunda kullanmaya müsait durumda.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler