Trabzonspor’da asgari ücrete oynadı

Trabzonspor’da yeni sezon 2. Etap kamp çalışmaları devam ederken Bordo-Mavili ekipte gidecek oyuncular da büyük oranda netleşti.Trabzonspor’un alt yapısından yetişen ve geçen sezon asgari ücrete 1 yıl futbol oynayan Zeki Yavru’ya yapılanlar birçok tarafta

Trabzonspor’da asgari ücrete oynadı

Trabzonspor’da yeni sezon 2. Etap kamp çalışmaları devam ederken Bordo-Mavili ekipte gidecek oyuncular da büyük oranda netleşti.

Trabzonspor’un alt yapısından yetişen ve geçen sezon asgari ücrete 1 yıl futbol oynayan Zeki Yavru’ya yapılanlar birçok taraftarı çileden çıkarttı.

Trabzonspor’un kadrosuna  1461 Trabzon takımından dahil edilen ve oynadığı birçok karşılaşmada olumlu işlere imza atan Zeki Yavru kendine kulüp arıyor. Zeki kısa zaman içinde birçok süper lig kulübünden transfer teklifi aldı.

Geçen sezon takımda forma dahi giymeden Milyon TL paraları cebine indiren futbolcuların aksine Zeki Yavru asgari ücrete Trabzonspor için ter döktü.

Bordo-Mavili ekibin 2 kampına çağrılan ilk Avrupa sınavı kadrosuna dahil edilen oyuncu için gönderilsin raporu çıkınca bazı taraftarlar isyan etti.

Kendi öz değerlerimizi neden bu kadar çabuk harcıyoruz diye dert yanan Trabzonspor taraftarları elin adamına tonlarca para veriyoruz kendi adamımıza tahammül edemiyoruz bu nasıl anlayıştır diye sitemlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor