Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi konuştu! "Umarım karşılığını alırız"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi konuştu! "Umarım karşılığını alırız"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Ocak ayından itibaren maç takvimimiz çok sağlıklı değildi. Türk futbolu adına da söylüyorum bunu. Şu an yoğun bir trafiğe giriyoruz, kupa maçları da var. Umarım yeni sezonda daha iyi ayarlanır.

Ligimizde 15-16 takım Avrupa ve düşme mücadelesinde. Biz lig 3'ncülüğü için oynuyoruz. Gaziantep ligde kalmak istiyor. Her iki takım da avantaj yakalamak istiyor. Zor ve keyifli bir maç olacak.

Son 1 aya giriyoruz. Hedefimizi yakalamak için kazanmak istiyoruz. Umarım çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Son zamanlarda gelişen bir oyunumuz var. Bugün eksiğimiz taraftarımız. Önümüzdeki sezon bizi yalnız bırakmasınlar.

Selçuk İnan eski oyuncum. Mesleki anlamda başarılar diliyorum.

Eren cezalı, Arif'e fırsat verdik. İyi kullanacağını düşünüyorum. Trezeguet sakatlıktan çıktı, kadroya girdi. Onuachu geçen hafta oynadı, bu maçta 11'de. Pepe oyun olarak bir çıkışta. Fazla derinliğimiz olmadığı için oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler