Trabzonspor'da Abdullah Avcı efsanelerin peşinde! Dikkat çeken istatistik

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Ahmet Suat Özyazıcı (8) ve Özkan Sümer’in (3) ardından Fenerbahçe’yi en az 3 kez mağlup eden üçüncü Trabzonspor hocası oldu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı efsanelerin peşinde! Dikkat çeken istatistik

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u, Kadıköy'deki zorlu Fenerbahçe deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı kaptı.

Fırtına, ezeli rakibine karşı sadece bir müsabaka kazanmış olmadı, öte yandan hocası Abdullah Avcı'nın rekor kıran bir performans ortaya koymasına da sebep oldu. Ayrıca, tam 26 yıl sonra bir ilke de imza atıldı.

Abdullah Avcı, Trabzonspor’daki ikinci döneminin ilk büyük maçında Fenerbahçe’yi yıktı. Kadıköy’deki son lig galibiyetini 1997’de kazanan Bordo-Mavililer, 26 yıllık hasreti Avcı yönetiminde bitirdi. Tecrübeli hoca, Fırtına’nın başında Sarı-Lacivertliler’e karşı 3 galibiyetine ulaşırken, efsaneler Ahmet Suat Özyazıcı (8) ve Özkan Sümer’in (3) ardından Fenerbahçe’yi en az 3 kez mağlup eden üçüncü Trabzonspor hocası oldu. Ve bu 3 derbi galibiyetiyle de Avcı, Fenerbahçe’ye ligde ağır bir darbe vurdu.

19’da 19 yapan Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-2 mağlup eden Fırtına, ezeli rakibini yine liderlikten etti. Trabzonspor’un başında Kanarya’ya rakip olduğu 5 maçın 3’ünü kazanan Abdullah Avcı, 1 beraberlik alırken, sadece 1 kez yenildi. Şampiyon hoca kritik bir derbi zaferi elde etmekle kalmadı, Bordo-Mavililer’in deplasmandaki kötü gidişatını da noktaladı.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler