Trabzonspor'da 3 aday birlikte poz verdi! "Kazanan Trabzonspor olsun"

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayları Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Divan Başkanlık Kurulu seçimi için oylama devam ediyor.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayları Hayrettin Hacısalihoğlu, Emin Kahraman ve Mahmut Ören, Haber61 canlı yayınında Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

Adayların açıklamaları şu şekilde;

Hayrettin Hacısalihoğlu: "Gayet güzel bir seçim geçti"

"Gerçekten çok huzurlu ve düzenli, tartışılmayacak hadise olmayan bir seçim oldu. Böylesini bekliyorduk zaten. 3 aday olarak da bu konuları vurguladık. Gayet güzel bir seçim geçti. Her iki aday da benim kardeşlerim. Onlar abilerine, ben de kardeşlerime yanlışlık yapmam.

Emin Kahraman: "Bugün birlik ve beraberlik mesajı verdik"

Her şeyimiz Trabzonspor. Biz Trabzonspor'un emrindeyiz. Kargaşa ortamı olmayacak. Bunu her defasında söyledik. Bu kadar adayla nasıl salondan çıkacaksınız diyenler vardı. Bugün birlik ve beraberlik mesajı verdik. İnşallah bundan sonra da Trabzonspor'da çok adaylı seçimler olur. Hayrettin Ağabey büyüğümüz. Mahmut Ören ile yolumuz İdmanocağı ve Trabzonspor'da kesişti. Trabzonspor delegelerini yorduk. Onlar da haklarını helal etsinler. Eğer bizim Trabzonspor'a katkımız olursa seviniriz.

Mahmut Ören: "Kazananın Trabzonspor olmasını temenni ediyorum"

Seçim çok olgun bir ortamda geçti. Sonuçlar da umarım hayırlı olur. Kazananın Trabzonspor olmasını temenni ediyorum. Kazanan aday etrafında birleşerek Divan ve diğer yönetimlere destek olmalıyız. Katılan herkese teşekkür ediyorum.

3 aday birlikte poz verdi

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Adayları Hayrettin Hacısalihoğlu, Emin Kahraman ve Mahmut Ören, açıklamalarının ardından Haber61 canlı yayınında birlikte poz verdiler.

3-aday-birlikte-poz-verdi.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler