Trabzonspor'a Trabzonlu gurbetçi futbolcu iddiası! "Temaslar başladı"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Standard Liege forması giyen genç oyuncu için temaslara başladığı öne sürüldü.

Trabzonspor'a Trabzonlu gurbetçi futbolcu iddiası! "Temaslar başladı"

Bu sezon zirve yarışında beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları başladı.

Barisic ve John Lundstram transferlerinde önemli mesafe alan, Dragus için de girişimlerini sürdüren Trabzonspor, kadrosuna genç oyuncuları da katmak istiyor.

Bordo mavili takımın, Standard Liege forması giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Cihan Çanak için temaslara başladığı öne sürüldü.

trabzonspora-gurbetci-iddiasi-2.jpg

61 numaralı formayı giyiyor

Aslen Trabzonlu olan ve takımında 61 numaralı formayı terleten genç oyuncu için ilk temasın babası ile gerçekleştirildiği ve oyuncunun Türkiye'de oynama fikrine sıcak baktığı ifade ediliyor.

67 maçta oynadı

Standard Liege altyapısında yetişen Cihan Çanak, bu zamana dek Belçika ekibi ile 67 resmi maçta görev yapıp 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Cihan Çanak'ın kulübüyle Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler