Trabzonspor'a Onuachu müjdesi! Geri dönüyor

Trabzonspor'un golcü ismi Onuachu formasına kavuşuyor.

Trabzonspor'a Onuachu müjdesi! Geri dönüyor

Paul Onuachu, bu sezon Süper Lig'de gösterdiği etkileyici performans ile dikkat çekmeye devam ediyor. 17 lig maçında 9 gol ve 3 asist ile takımının önemli bir parçası olan 29 yaşındaki forvet, uzun süredir devam eden sakatlığının ardından Kayserispor maçı ile sahalara dönmeye hazırlanıyor. 28 Şubat'ta Başakşehir ile oynanan kupa maçında kolunu kıran ve 2.01 boyundaki yıldız oyuncu, takımının gol attığı maçlarda aldığı yalnızca bir mağlubiyet ile Fırtına'nın bu dönemde topladığı 19 puanın da katkıda bulunucu oldu.

Benkovic Forma Şansını Arıyor

Sezon başında Udinese'den kiralanan Filip Benkovic, teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte beklenen sürelerde forma şansı bulamamıştır. Sakatlık süreci boyunca eleştirilere maruz kalan Hırvat stoper, takımın en etkili savunmacılarından biri olarak göze çarpmıştı. Avcı'nın vurguladığı "temaslı oynamalıyız" yaklaşımına uygun bir yapı sergileyen Benkovic, %71 ikili mücadele kazanma ve %79 hava topu kazanma oranları ile performansını sürdürmeye çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor