Trabzonspor yıldız ismi elinden mi kaçırıyor? Flaş transfer iddiası

Trabzonspor ile de anılan Aaron Boupendza için yeni bir transfer iddiası daha ortaya atıldı.

Trabzonspor yıldız ismi elinden mi kaçırıyor? Flaş transfer iddiası

Trabzonspor'un gündeminde de yer alan Aaron Boupendza için yeni bir transfer iddiası daha gündeme geldi.

Geçtiğimiz sezon Hatayspor'da 22 golle gol krallığı yaşayan ve Katar'ın yolunu tutan Aaron Boupendza'nın, ABD temsilcisi FC Cincinnati'ye tranfser olmak üzere olduğu öne sürüldü.

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, MLS ekiplerinden FC Cincinnati'nin Gabonlu golcünün transferinde sona yaklaştığını duyurdu. FC Cincinnati'nin, Boupendza için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

boupendza-elden-kaciyor-mu-3.jpg

TRABZONSPOR DA İSTİYORDU

Trabzonspor, Süper Lig'de kendisini kanıtlayan Boupendza için geçtiğimiz hafta temaslarda bulunmuş ancak Al-Shabab ile yapılan görüşmelerde olumlu mesafe alamamıştı.

Buopendza transferden vazgeçmeyen Trabzonspor'un, kiralama formülünü de masaya getirdiği ifade ediliyordu.

FC Cincinnati'nin Gabonlu yıldız golcü için 7 milyon Euro'yu gözden çıkarmış olması, Trabzonspor'un bu transferdeki işini zorlaştırmış durumda.

Boupendza'yı santrfor listesinin başlarına yazan Trabzonspor'un, listedeki diğer isimlere yönelmesi bekleniyor.

boupendza-elden-kaciyor-mu-2.jpg

BOUPENDZA'NIN HATAYSPOR KARİYERİ

Hatayspor'a Fransız ekibi Bordeaux'tan bedelsiz olarak gelen Aaron Boupendza, 38 resmi maçta 22 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Gösterdiği başarılı performans sonrası Gabonlu yıldız, Türkiye'de 4 büyüklerle anılmış ancak Katar'ın yolunu tutarak 4 milyon 250 bin Euro bedelle Al-Arabi SC'ye transfer olmuştu.

BOUPENDZA'NIN AL ARABİ SC VE AL-SHABAB KARİYERİ

Al-Arabi SC'de 20 resmi maça çıkan Boupendza, 9 gol ve 5 asistlik performans göstermişti.

Al-Arabi SC kariyeri çok uzun sürmeyen Gabonlu 26 yaşındaki golcü, 7 milyon Euro bedelle Suudi Arabistan temsilcisi Al-Shabab'a gitmişti.

Boupendza şu ana dek Al-Shabab'da 20 maçta 13 gol attı ve 3 asist yaptı. Oyuncunun takımıyla Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler