Trabzonspor yeni orta sahasını ve stoperini buldu

Pek çok ismin transferinde sorun yaşayan Trabzonspor'da rota değişti.

Trabzonspor yeni orta sahasını ve stoperini buldu

Tochi Chukwuani, Makouta gibi pek çok isimle görüşen ancak transferlerinde mesafe kat edemeyen Trabzonspor, rotayı Belçika’ya çevirdi.

Club Brugge’ün Danimarkalı orta saha oyuncusu Casper Nielsen için devrede olan Trabzonspor’un aynı ülkeden bir hedefi daha var: Patrik Hrosovsky.

3 gol, 4 asist...
Orta alanın merkezinde hem 6 hem de 8 numara pozisyonunda görev yapan Slovakyalı futbolcu, 2019’da 5.2 milyon Euro bonservis bedeliyle Genk’e gitmişti. Bu sezon 5 karşılaşmada süre alan 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon takımının en istikrarlı isimlerinden biriydi. 34’ü lig olmak üzere toplam 42 maçta formayı terleten Hrosovsky, 3 gol, 4 asistlik skor katkısı da sağladı.

2 yıl daha kontratı var
Teknik direktör Bjelica’nın ‘box to box’ oynayan transfer tanımına uyan tecrübeli futbolcu, Marek Hamsik’in Slovakya Milli Takımı’ndan da arkadaşıydı. Ülkesinin formasını 48 kez giyen Hrosovky’nin Genk ile 2025’e kadar kontratı var. Trabzonspor, maliyet araştırması yaparken, orta saha transferinin kesinlikle Eylül ayına bırakılmaması planlanıyor.

Trabzonspor yeni orta sahasını ve stoperini buldu

Alip de gelmeye hazır
Zenit forması giyen Kazak stoper Nuraly Alip geçtiğimiz hafta yeniden Trabzonspor’un gündemine gelmişti. Genç savunmacı kariyerine Bordo-Mavili formayla devam etmeye sıcak bakıyor. Ancak Rus kulübünün kiralama önerisine henüz sıcak bakmadığı ve direkt satış yapmak istediği konuşuluyor. TFF’nin yeni yabancı kararı doğrultusunda, Türki Cumhuriyetler’den 1 isim yerli kontenjanında sahaya çıkabiliyor. Trabzonspor Yönetimi, Tormena başta olmak üzere stoper transferinde pek çok oyuncuyla görüşürken, Nuraly için Zenit’in fiyat beklentisinde indirime gitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler