"Trabzonspor teklif yaptı!"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Gheorghe Hagi, Rusya Ligi'nde Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan'dan gelen teknik direktörlük teklifini reddettiğini açıkladı. Ülkesinde Viitorul Constanta'yı çalıştıran ve şampiyonluk mücadelesi veren Hagi,

"Trabzonspor teklif yaptı!"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Gheorghe Hagi, Rusya Ligi'nde Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan'dan gelen teknik direktörlük teklifini reddettiğini açıkladı.

Ülkesinde Viitorul Constanta'yı çalıştıran ve şampiyonluk mücadelesi veren Hagi, yıllık 4 milyon euroyu bulan teklifi geri çevirmesinin nedenlerini de sıraladı.

Türkiye'de Bursaspor ve Galatasaray'da teknik adamlık yapan sarı-kırmızılıların eski yıldızı, "İyi bir teklif vardı ama ben buradan ayrılmamaya karar verdim. Oyuncularıma da bu durumu açıkladım. Birlikte başladık, birlikte devam edeceğiz... Çok iyi bir takımız." sözlerini kullandı.

Öte yandan Rumen basını 50 yaşındaki çalıştırıcının Trabzonspor'dan da teklif aldığını ve bunu da geri çevirdiğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor