Trabzonspor taraftarı tepkili

"Mağlubiyetler kabul edilemez"

Trabzonspor taraftarı tepkili

Trabzonspor’un taraftar gruplarından 'Vira', bordo mavili takımın üst üste aldığı mağlubiyetlerin kabul edilemez olduğunu belirterek tepki gösterdi.

Vira taraftar grubundan yapılan açıklamada, Trabzonspor’un ekonomik anlamda iyi yönetilmesi gerektiği kadar sportif anlamda da iyi yönetilmek zorunda olduğu belirtildi, "Trabzonspor'un sportif anlamdaki kötü gidişi, daha kötüsü hiç umut vermeyen görüntüsü, geride kabus gibi yönetilen bir süreci bırakan, her anlamda dibe vurmuş bir kulübün taraftarı olarak bizleri ciddi anlamda kaygılandırmaktadır" denildi.

"HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK DİYE BEKLİYORDUK"

'Biz artık camiaya ne yapılması gerektiğinin söylenmesini değil, somut olumlu bir ivme oluştuğunu görmek istiyoruz' ifadelerinin yer aldığı açıklama, şöyle devam etti;

"Geçtiğimiz sezonun son haftalarında yüzümüzü kızartan farklı sonuçları yaşarken yeni sezonda her şey daha iyi olacak diye gösterdiğimiz sabrı bugün de beklemek bu camianın büyüklüğüne yakışmaz. Kulübü ve takımı aynı stresli tablonun içine yeniden sokmamak adına verilecek tepkilerin ölçülü olması gerektiğini düşünmekle birlikte artık gelinen tablonun oluruna bırakılabilir noktanın çok uzağına doğru hızla ilerlediğini de belirtmek istiyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor