Trabzonspor maçı öncesi Konyaspor'da 6 eksik

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek Konyaspor'da karşılaşma öncesi 6 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor maçı öncesi Konyaspor'da 6 eksik

Süper Lig'in 32. haftasında 29 Nisan Cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek Konyaspor'da 6 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

Yeşil beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Adil Demirbağ, Endri Cekici ve Robert Muric bordo mavili ekibe karşı forma giyemeyecek.

Öte yandan sakatlıkları süren ve henüz takımla çalışmalara başlamayan Muhammet Demir, Uche Ikpeazu ve Oğulcan Ülgün'ün de maça yetişme ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi. 3 oyuncunun da durumunun maçtan önce yapılan son antrenmanda kesinleşmesi bekleniyor.

Konyaspor - Trabzonspor mücadelesi öncesi ev sahibi ekip 42 puan ile 8. sırada bulunurken, bordo mavili ekip ise 45 puan ile 6. sırada yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor