Trabzonspor Konyaspor'un basketbol takımını alacak mı? Başkan resmen açıkladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Trabzonspor'un basketbol takımını alacağı yönündeki söylentiler hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Konyaspor'un basketbol takımını alacak mı? Başkan resmen açıkladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, kulübe ait basketbol takımını satmayacaklarını belirterek, ''Konyaspor Basketbol’un Trabzonspor'a satılacağı yönünde haberler yayıldı. Bizim basketbol takımıyla alakalı satış noktasında hiçbir görüşmemiz olmadı" dedi.

"BASKETBOL TAKIMIYLA ALAKALI SATIŞ NOKTASINDA HİÇBİR GÖRÜŞMEMİZ OLMADI"
Kulübe ait basketbol takımıyla ilgili açıklamada bulunan Özgökçen, ''Konyaspor Basketbol’un Trabzonspor'a satılacağı yönünde haberler yayıldı. Basketbol takımıyla alakalı satış noktasında hiçbir görüşmemiz olmadı.

Basketbolu nasıl ayakta tutarız, basketbolu ne yaparız çalışması içerisine girdik. Ya burayı kapatacaksınız ya da Konya'da basketbol tekrar dirilteceksiniz. Ama bunu hep beraber yapmamız gerekir diye düşündük.

Bir bütçe belirledik ve bu bütçe doğrultusunda basketbol takımını mücadele içerisine soktuk. Bundan sonra da yapılacak transferlerle takım olarak mücadelemizi göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler