Trabzonspor kararını verdi! "7 futbolcu önümüzdeki hafta gidiyor"

Gelecek futbolcular kadar gidecek futbolcular için de çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Bir yandan yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Trabzonspor, diğer yandan da takımdan ayrılacak futbolcular için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'da 1461 Trabzon ve Sebat Gençlikspor ile yapılan iş birliği protokolü kapsamında 7 futbolcu önümüzdeki hafta takımdan ayrılacak.

Trabzonspor'un, Sebat Gençlikspor ile 7 futbolcunun kiralanması hususunda büyük oranda anlaştığı öğrenilirken, bu futbolcuların önümüzdeki hafta Akçaabat ekibine katılacağı bilgisine ulaşıldı.

1461 Trabzon ile kiralık oyuncular konusunda görüşmelerini yürüten Trabzonspor'un, kısa süre içinde bu ekibe de gidecek futbolcuları netleştirmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler