Trabzonspor kadrosunda kimler eksik?

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesinde Bordo Mavililer Bursa'ya gitti. Trabzonspor'un Bursa'ya giden kafilesinde ise önemli eksikler bulunuyor. Bordo mavili ekipte özellikle cezalı

Trabzonspor kadrosunda kimler eksik?

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesinde Bordo Mavililer Bursa'ya gitti.

Trabzonspor'un Bursa'ya giden kafilesinde ise önemli eksikler bulunuyor. Bordo mavili ekipte özellikle cezalı oyuncuların yokluğunda teknik ekip alternatif yollar arayacak.

TRABZONSPOR BURSA'YA BÖYLE GİTTİ !

İlk 11'in değişlmez isimlerinden Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan Bursaspor karşılaşmasında cezaları nedeniyle oynayamayacak. Bu isimlerin yerine teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun stoperde M'bia'ya sol bekte Musa Nizam'a şans vermesi bekleniyor.

Bu iki futbolcunun yanı sıra sakat olan Salih Dursun ile Alper ve Douglas da kadroya alınmadı. Tekelioğlu bu isimlerin yokluğunda kadroya genç oyunculardan kaleci Yavuz Aygün ile Ramazan Övünç'ü dahil etti.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Cavanda, Aykut, M'Bia, Musa Nizam, Aytaç,Okay, Özer, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Cardozo şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor