Trabzonspor ilkleri başardı

Galatasaray galibiyeti bir çok ilki beraberinde getirdi

Trabzonspor ilkleri başardı
Bordo-mavililer, Galatasaray karşısında bu sezon deplasmandaki ilk golünü attı ve ilk puanını elde etti.

Geçen yıl aralık ayında Muharrem Usta başkanlığında göreve gelen bordo-mavili kulübün yönetim kurulu da ilk kez bir derbide 3 puan sevinci yaşadı. Karadeniz ekibi, Usta döneminde sahasında Beşiktaş'a 2-0, Fenerbahçe'ye hükmen 4-0, Galatasaray'a ise deplasmanda 2-1 kaybetmişti.

Trabzonspor'da galibiyeti getiren isim olan Dame N'Doye, bordo-mavili formayla ilk lig golünü attı. N'Doye, bu sezon Karadeniz ekibinde 8. hafta sonunda forvet oyuncuları adına gol atan ilk isim oldu.

Karadeniz ekibi ayrıca, bu sezon deplasmanda ilk kez gol yemeden bir maçı tamamladı. Trabzonspor, daha önceki dış saha maçlarında Gaziantepspor'a 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0, Kardemir Karabükspor'a da 4-0 yenilmişti.

Bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde bu sezon derbilerde oynadığı ilk maçtan da galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler