Trabzonspor için bomba iddia! "Dev golcü için harekete geçildi"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor için bomba iddia! "Dev golcü için harekete geçildi"

Kourbelis, Fernandez, Orsic ve Onuralp Çevikkan transferleriyle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, santrfor bölgesi için de arayışlarını sürdürüyor.

Trabzonspor'un, Southampton forması giyen Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

"SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI"

Nijerya basınında yer alan iddiaya göre Trabzonspor, 2.01'lik golcü oyuncu için İngiliz ekibi Southampton'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Geride kalan sezonda ara transfer döneminde 18 milyon Euro bedelle Genk'ten Southampton'a transfer olan Paul Onuachu, 14 maçta süre almıştı.

Southampton'un Championship'e düşmesinin ardından adı ayrılık iddialarına karışan Paul Onuachu ile Trabzonspor'un yanı sıra birçok takımın ilgilendiği belirtiliyor.

PAUL ONUACHU'NUN KARİYERİ

Southampton dışında Genk, Midtjylland ve Vejle formalarını da giyen 29 yaşındaki Onuachu, 340 maçta 164 gol ve 34 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler