Trabzonspor Genel Sekreteri Ertürk "Büyük çaplı projelerimizde ciddi mesafeler aldık"

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, 54. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un 54. Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, 54. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısında konuşma yaptı.

Yaptığı konuşmada Trabzonspor'un maddi durumuna ve yapılan anlaşmalara dikkat çeken Ertürk, şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli Trabzonsporlular,

Yeri gelmiş iken Mart 2023’de göreve getirilen Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yönetim kurulumuzun aradan geçen 7 aylık sürede özellikle kulüp ekonomisine rahatlama getiren çalışma ve çabalardan kısaca söz etmek istiyorum.

Bu dönemde sonuçlanmış, birçok reklam ve sponsorluk anlaşması hayata geçirilmiştir. Bu anlaşmalardan en önemlisi hiç şüphesiz bizzat Başkanımızın yürüttüğü çalışmalar sonucu gerçekleştirdiğimiz, Papara firması ile imzalamış olduğumuz, “Stadyum İsim Hakkı Ve Reklam Hakları Sözleşmesi” olmuştur. Kulüp tarihimizin en yüksek bedelli sözleşmesi olarak kayıtlarda yerini alan bu işbirliği ile kulübümüze çok ciddi tutarda bir gelir yaratılmıştır.

Stadyumun yanı sıra birçok reklam sponsorluk sözleşmesi gerçekleştirilmiş ve ciddi loca satışları da yapılarak kulübümüzün ekonomik olarak rahatlaması sağlanmıştır.

Kısa süre önce kamuoyu ile de paylaşılan sermaye arttırımımızdan yüzde yüz başarı sağlanmıştır. Bununla halka açık şirketimiz olan TS Sportif A.Ş’nin sermayesi 500 milyon TL’den 1 milyar TL’ye yükseltilmiştir.

Bunların dışında kulübümüze kalıcı gelir getirecek olan büyük çaplı birkaç projemizde de ciddi mesafeler alınmıştır. Bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla olumlu mesafeler alınmaya devam edileceğinden şüphemiz yoktur.

Saygıdeğer Divan Kurulu üyeleri,

Trabzonsporumuzun bize verdiği heyecanı da, sizin gibi bu kulübe çeyrek asrını vermiş üyelerimizin dilek ve temennileri ile birleştirerek

Türkiye’nin T’si olarak tarif edilen Trabzon için çok çalışıp, çok çaba sarf ederek başkanımız Ertuğrul Doğan’ın önderliğinde bordo mavili bayrağı daha yukarılara taşıyacağız, taşımalıyız.

Cumhuriyet ve Trabzonspor ile nice asırlara diyerek, hepinizi sevgi ve saygılarla selamlıyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler