Trabzonspor fiyat yükseltti! Tecrübeli transferinde flaş gelişme

Trabzonspor’da Bjelica’nın ısrarla istediği golcü içi flaş bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor fiyat yükseltti! Tecrübeli transferinde flaş gelişme

Süper Ligin devi Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan Hırvat golcü Bruno Petkovic'ten sevindiren haber geldi. Bordo mavililer, yıldız futbolcunun kulübü Dinamo Zagreb ile transferde el sıkışmayı başardığı belirtildi.

Teknik direktör Nenad Bjelica transferde hata yapmak istemiyor. Bu sebeple forvette yönetime verdiği ilk isim olan Bruno Petkovic'te ısrar ediyordu. Yönetim, tecrübeli golcüyle el sıkıştı, uzun süredir pazarlık halinde olduğu Dinamo Zagreb'in de inadını kırmayı başardı. Bjelica'nın kesin olarak takımda görmek istediği oyuncu için 4 milyon euro'da direten Hırvat ekibi ile 3 milyon euro üzerinden el sıkışıldı.

TEKLİFİ YÜKSELTTİ

Bordo-mavililer maksimum 2.5 milyon euro'ya yükseltmeyi planlıyordu. Fırtına da pazarlıkta biraz yukarı çıkarak anlaşmayı tamamladı. Kalan pürüzlerin giderilmesinin ardından Petkovic'le 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Trabzonspor'un Dinamo Zagreb ile pazarlıklarında elini güçlü kılan şey ise Bruno Petkovic'in bitecek sözleşmesini uzatmayacak olması. Zagreb gelecek yıl bedavaya gitmemesi adına bu yıl tecrübeli forvetini satmaya mecbur kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler