Trabzonspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri!

Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri belli oldu.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri!

Süper Lig'in 30. haftası, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki kritik mücadeleye sahne oluyor.

17 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan karşılaşma, saat 20.30'da Papara Park'ta başlayacak. Bu önemli müsabakada, deneyimli hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'e, Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yardımcı hakem olarak eşlik edecekler, maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

trabzonspor-fenerbahce-1122.webp

Abdullah Avcı'nın teknik direktörlüğündeki Trabzonspor, son beş lig maçında elde ettiği 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle formda. Bordo mavili ekip, şampiyonluk yarışındaki rakibi Fenerbahçe karşısında galibiyet arayarak, taraftarlarını sevince boğmak niyetinde. Ligde şu anda 49 puanla 3. sırada bulunan Trabzonspor, bu mücadeleyle üçüncülük pozisyonunu daha da sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Takımın önemli isimlerinden Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ancak, geçen hafta sakatlığı sebebiyle Fatih Karagümrük maçında yer alamayan Uğurcan Çakır'ın, Fenerbahçe mücadelesinde sahadaki yerini alması bekleniyor. Ayrıca, sezon öncesi Slovenya kampında sakatlanan Orsic'in de maç kadrosunda olması takım için olumlu bir gelişme.

Bordo-mavili taraftarlar, bu heyecan verici karşılaşmaya büyük ilgi gösteriyor. Stadyumun tamamını dolduracak olan taraftarlar, takımlarına güçlü bir destek verecek. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar gereği, Fenerbahçe taraftarının stada girişi yasaklanırken, güvenlik için 2 bin 250 personel görev yapacak. Trabzonspor, bu zorlu karşılaşmada galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Meunier, Denswill, Fernandez, Eren, Berat, Mendy, Pepe, Trezeguet, Visca, Enis (Umut Bozok).

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Oosterwolde, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler