Trabzonspor eski oyuncusu mağlubiyeti ona bağladı! "Hayal kırıklığı"

Trabzonspor’un eski oyuncusu, Hatayspor mağlubiyetini o futbolcuya bağladı.

Trabzonspor eski oyuncusu mağlubiyeti ona bağladı! "Hayal kırıklığı"

Trabzonspor’un eski oyuncusu Erman Özgür, Trabzonspor’un Hatayspor karşısındaki mağlubiyetini Uğurcan Çakır’ın yediği ilk gole bağladı.

Bordo mavililer Süper Lig’in 6. Haftasında Mersin’de Hatayspor ile karşılaştı. Visca ve Onuachu’nun golleri ile 2-0 öne geçen Trabzonspor, yediği 3 golle karşılaşmadan puansız ayrıldı.

Karşılaşmayı değerlendiren bordo mavililerin eski oyuncusu Erman Özgür, mağlubiyeti Uğurcan Çakır’ın yediği gole bağlarken, “maçın kırılma anında yediği hatalı golle Hatayspor’u tekrar maça ortak eden Uğurcan ise hayal kırıklığı yaratmaya devam etti” dedi.

Erman Özgür değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi;

“Trabzonspor topa çok daha fazla hakim olmak zorunda olduğu bir deplasman maçında ilk yarıda hücum ederken çok zorlandı. Bunun sebebi ise Trabzonspor topla oynayacaksa, takımın hücum üretkenliğini ve oyun kalitesini belirleyecek oyunculardan Abdülkadir, Bakasetas ve Bardhi’nin vasat oyunlarıydı. Yine de takım savunması anlamında bütün oyuncular üzerine düşeni yapınca çabuk ve hareketli Hatay takımına gol fırsatı da vermediler.

Onuachu erken çıktı

Ve disiplinli oyunun, konsantrasyonun karşılığını ilk yarının sonunda Onuachu asistinde Visca’nın golüyle aldılar. 2. yarıya yüksek tempo ile başlamak isteyen Hatay’a karşı, topun arkasına geçip doğru bir duruş sergileyen Trabzonspor önce fırsat vermedi. Hatta Eren Elmalı’nın asistinde Onuachu ile golü de buldu ve skor 2-0 oldu. Ancak Uğurcan rahat giden maçta Rivas’tan yine hatalı bir gol yiyince Hatay oyunda kalmaya devam etti. Bjelica’nın Onuachu’yu biraz erken çıkarmasına rağmen, Berat’la orta sahayı güçlendirmesi doğru bir hamle gibi gözükse de Hatay vazgeçmedi.

Çıkış kısa sürdü

Lamkel maç boyunca zorladığı pozisyonların karşılığını 88’de attığı gol ile aldı. Bu gol, Trabzonspor’un oyun aklını elinden aldı. 1 puanı yeterli görmeyen ve risk alan Trabzonspor’a uzatmanın uzatmasında kontra bir atakta Dele-Bashuri son darbeyi vurdu. Trabzonspor’un ligde yakaladığı çıkış kısa sürdü. Onuachu iyi iş çıkardı. Diğer yandan maçın kırılma anında yediği hatalı golle Hatayspor’u tekrar maça ortak eden Uğurcan ise hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler