Trabzonspor'da gündem transfere dönüyor

Ara transfer döneminde takıma takviyeler olacak

Trabzonspor'da gündem transfere dönüyor
Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosuna bir sağbek, bir sağaçık, bir orta saha ve bir forvet oyuncusu katmak için ara transferi beklemeye başladı.

Sezona 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlayan Trabzonspor, devre arası transfer döneminde eksik bölgelere takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Bordo mavililer, ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek.

LİSTEDE YERLİ VE YABANCI İSİMLER VAR

Mali kriterleri kapsamında UEFA'nın denetiminde olduğu için transferde dar bütçeyle hareket etmek zorunda olan Trabzonspor’un, maliyeti düşük oyuncuların yanı sıra kiralık ve takas yöntemlerini devreye sokacağı bildirildi. Transfer çalışmalarına erken başlayan bordo mavililerin, ilgilendiği isimler arasında Süper Lig'de dikkat çeken isimlerin yanı sıra gurbetçi bazı  oyuncuların da olduğu kaydedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor