Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in 2. Haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar bu sayfada.

Bugün (26.08.2023 Cumartesi) Papara Park’ta oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Burak Şeker olacak. VAR’da Arda Kardeşler görev yapacak. AVAR olarak ise Mustafa Öğretmenoğlu, Volkan Ahmet Narinç görev yapacak. Saat 19:15’te başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak.

trabzonspor-ile-caykur-rizespor-karsi-karsiya-gelecek-trabzonspor-caykur-rizespor-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-iste-detaylar.jpg

Müsabakayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilir, maç öncesi stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV’den yapılacak canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Baniya, Denswil, Eren, Kourbelis, Bakasetas, A.Ömür, Fountas, Teklic(Visca), Umut Bozok.

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan ; Halil, Anıl, Emirhan, Muhammet ; Mithat, Olawoyin, Varesanovic ; Zeqiri, Benhur, Mary

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor bugüne kadar 47 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 31 kez Trabzonspor, 7 kez Çaykur Rizespor kazandı. 9 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 22 karşılaşmada, 19 kez Trabzonspor, 1 kez Çaykur Rizespor kazandı. 2 kez taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki takım en son 18.03.2022 tarihinde Rize’de karşılaşırken müsaba 3-2 Çaykur Rizespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor son maçında deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup olurken Çaykur Rizespor evinde Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde 12+ kez konuk ettiği 26 takım arasında en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Çaykur Rizespor (%86; 18G 2B 1M).

Trabzonspor ile oynadığı son Süper Lig maçını 3-2 kazanan Çaykur Rizespor (Mart 2022), rakibini en son Ekim 2006-Nisan 2007 arasında üst üste iki kez mağlup edebildi.

Süper Lig'e o sezon yükselen takımlarla oynadığı son 23 maçın sadece üçünü kaybeden Trabzonspor (15G 5B) bu üç mağlubiyeti de 2-1'lik skorlarla alırken, diğer karşılaşmaların hiçbirinde kalesinde iki gol görmedi.

2023/24'ün ilk deplasman maçında Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor, ilk iki dış saha karşılaşmasını puansız geçtiği son üç Süper Lig sezonunda da ligden düştü (2021/22, 2016/17 & 2007/08).

Sezonun ilk iç saha maçında Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, 1992/93'ten (Georges Leekens) bu yana ilk kez yabancı bir teknik direktör yönetiminde seyircisi önünde çıktığı ilk iki karşılaşmayı kayıpsız geçmek istiyor.

Bu sezon ligde en düşük pas yüzdesine sahip takım olan Trabzonspor (%75.9), Opta'nın Süper Lig'de detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana en düşük isabet oranında kaldığı sezonu yaşıyor.
Opta'nın Süper Lig'de penaltı datasına sahip olduğu 2007/08 sezonundan bu yana en fazla penaltı golü attığı rakibi olan Trabzonspor'a karşı sahaya çıkmaya hazırlanan Çaykur Rizespor (6), rakip filelere gönderdiği son altı golü bu şekilde buldu.

Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür'ün Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Çaykur Rizespor (5 maçta 4 gol).

Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ın Süper Lig kariyerinde karşılaştığı her maçta gol yediği takımlar arasında en fazla rakip olduğu üç ekipten biri Trabzonspor (9; Beşiktaş ve İstanbul Başakşehir ile birlikte).

Trabzonspor'un başında seyircisi önünde çıktığı dört maçı da kazanan Nenad Bjelica, Süper Lig tarihinde bordo-mavili ekipte görev yaptığı ilk beş iç saha karşılaşmasını kazanan ikinci teknik direktör olmak istiyor (Ziya Doğan; Şubat-Nisan 2004 arasında 6G).

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler