Trabzonspor bu iki isim için formül arıyor

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak ligin ilk yarısını golsüz kapatan Senegalli forvet N'doye, İngiltere'de görüşmeler yapıyor.   Kendisine kulüp bulması için izin verilen N'doye, başta Sunderland olmak üzere İngiliz kulüpleriyle temasta.

Trabzonspor bu iki isim için formül arıyor
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak ligin ilk yarısını golsüz kapatan Senegalli forvet N'doye, İngiltere'de görüşmeler yapıyor.
 
Kendisine kulüp bulması için izin verilen N'doye, başta Sunderland olmak üzere İngiliz kulüpleriyle temasta. Ancak bu görüşmelerden henüz bir anlaşma çıkmadı.
 
Trabzonspor'da kendisine kulüp aradığı için ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan bir başka oyuncu ise Brezilyalı stoper Douglas'tı. Yurt dışında bazı görüşmeler yapan Douglas, Trabzon'a döndü.
 
Hiçbir kulüple anlaşma sağlayamayan Brezilyalı futbolcunun, takımla antrenmanlara çıktığı ve gelecek teklifleri bekleyeceği ifade edildi.
 
Bu iki oyuncuyla yollarını ayırarak yıllık ücretlerinden kurtulmak isteyen Trabzonspor yönetimi de girişimlerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor