Trabzonspor 1461 Trabzon'dan gelecek mutlu haberi bekliyor!

1461 Trabzon ile iş birliği protokolü imzalayan Trabzonspor, Trabzon ekibinden gelecek mutlu haberi bekliyor.

Trabzonspor 1461 Trabzon'dan gelecek mutlu haberi bekliyor!

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'ın göreve gelmesinin ardından 1461 Trabzon ile iş birliği protokolü imzalanmıştı. Bordo mavililer, 1461 Trabzon'un 1. Lig'e yükselmesini dört gözle bekliyor.

2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 4. sırada kapatan 1461 Trabzon, play-off 1. turunda Vanspor'u penaltı atışları neticesinde elemeyi başararak 2. tura yükselmişti. Mücadeleyi Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu ile birlikte takip etmişti.

Trabzonspor yönetiminin, 1461 Trabzon'un yeni sezonda 1. Lig'de mücadele etmesini çok istediği, takımda süre alamayan genç ve potansiyelli oyuncuların burada değerlendirilme planı olduğu ifade ediliyor.

Vanspor engelini aşan 1461 Trabzon, play-off 2. turunda İskenderunspor ile eşleşti. Bordo mavililer 30 Mayıs'ta Trabzon'da, 3 Haziran'da ise İstanbul'da rakibi ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber61

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler