Trabzon’da su kesintisi 15.06.2023 Sular ne zaman gelecek?

Trabzon’da 4 ilçede 13 mahallede su kesintisi.

Trabzon’da su kesintisi 15.06.2023 Sular ne zaman gelecek?

Trabzon’da 4 ilçede toplam 13 ilçede su kesintisi yaşanıyor.

Trabzon Büyükşehşir belediyesi Trabzon içmesuyu ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada pilanlı sukesintilerin nedenleri ve suların hatlara tekrar ne zaman verileceği açıklandı.

Akçaabat’ın Akçaköy, Esentepe, Söğütlü ve yıldızlı mahallelerine ana şebekede meydana gelen arıza nedeniyle saat 16:00 ile 23:59 arasında su verilemeyeceği belirtildi.

Yomra ilçesinin Çınarlı, Gürsel, Kayabaşı ve sancak mahallelerine de yine Ana şebeke arızası nedeniyle 15:00 ile 23:30 arasında su verilemeyeceği belirtildi.

Ortahisar ilçesini Yenicuma mahallesine ise içmesuyu şebeke arızası nedeniyle 13:30 ile 17:30 arasında su verilemeyecek.

Maçka ilçesi le alakalı da açıklama yapan TİSKİ Fatih, Güney, Merkez ve Reşadiye mahallelerine de 12:30 ile 23:59 arasında su verilemeyeceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler