Trabzon trafiğinde Fenerbahçe'ye yer yok

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon plakalı araç sayısı 2015 verilerine göre; 158 bin 834 olarak görülüyor. 61 plakalı bu araçlarda ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; bu plakalar arasında FB harf uzantılı plakaya ra

Trabzon trafiğinde Fenerbahçe'ye yer yok

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon plakalı araç sayısı 2015 verilerine göre; 158 bin 834 olarak görülüyor. 61 plakalı bu araçlarda ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; bu plakalar arasında FB harf uzantılı plakaya rast gelmek mümkün değil. Fenerbahçe’nin kısaltılmışı olarak nitelendirilen bu harf gurubu 2012 yılında yeni araç alarak plakasını 61 yapmak isteyenler için Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil amirliğince satışa çıkarıldı.

O günden bu zamana kadar yeni araçlarına plaka takmak isteyen Trabzonlular emniyet müdürlüğüne gittiğinde bu harf gurubunu içinde barındıran plakaları almak istememesi nedeni ile Trafik Tescil bu harf plaka satışını kaldırdığı öğrenildi. Böylelikle Trabzonspor taraftarları 61 plakanın yanına Fenerbahçe’yi simge eden harf gurubunu istemedikleri ortaya çıktı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor