Trabzon Barosu Fenerli mi?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor kulübünün resmi avukatı, Trabzon Baro Başkanı Orhan Öngöz Türkiye'de hukukçu kalmamış gibi Trabzon Barosu'nun kariyer günleri etkinliğine konuşmaçı olarak Şike davasında Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapan ve"Ben Trab

Trabzon Barosu Fenerli mi?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor kulübünün resmi avukatı, Trabzon Baro Başkanı Orhan Öngöz Türkiye'de hukukçu kalmamış gibi Trabzon Barosu'nun kariyer günleri etkinliğine konuşmaçı olarak Şike davasında Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapan ve"Ben Trabzonluyum ama haklının yayındayım" şeklinde açıklama yaparak şimşekleri üzerine çeken Avukat Şeref Dede'yi konuk olarak davet etti.

Tabzonspor'un avukatı Trabzon Baraso başkanı Orhan Öngöz Trabzon Barosunun düzenlediğ “Kariyer Günleri”  etkinliğine  öyle bir ismi konuşmacı olarak davet etti ki, adeta Trabzonsporlularla dalga geçti

 Haber61’in edindiği bilgiye göre; Trabzonspor’un resmi avukatı da olan Trabzon Barosu başkanı Orhan Öngöz’ ve yönetimi tarafından organize edilen Kariyer günlerinde konuşmacı olarak Şikeci Aziz Yıldırım’ın avukatı Şeref Dede'yi davet etmesi ise; iyice kafaları karıştırdı.

Şeref Dede, adlı avukatı Trabzon’a kariyer öğrenmek için seminer verdirmeye çağıran Trabzonspor’un avukatının şike konusunda Trabzonspor camiasının kimler ile mücadele ettiğini farkında olmadıkları ise bir kez daha gün yüzüne çıktı. Şeref Dede’nin şike sürecin yapmış olduğu şu açıklamayı bir kez daha gündeme getirelim.

Kariyer günlerine Fenerbahçenin şike davasındaki avukatı Şeref Dede'nin Trabzonspor'un avukatı tarafından konuşmacı olarak davet edilmesi Trabzonspor'un hukuk kurulunun kimlere teslim edildiğinin yanı sıra Yönetiminde Şike davasına nasıl baktığınıda açıkça ortaya koydu Panel bugün saat 14 00 da başlayacak

Öte yandan Trabzonspor Hukuk kurulunun başanda da şike davasında Trabzon aleyhine çalışan Zafer Önder İpek'in avukatı  Anıl Gürsoy Artan var

 

İŞTE Trabzon Barosunun resmi internet sitesinden duyurusu;

“Kariyer Günleri;

Bir hukuk bürosu nasıl kurulur? Hukuk Büronuzu nasıl markalaştırırsınız? Saygın ve tanınır bir avukut nasıl olunur?    Kişi ve Kurumlarla iletişim nasıl olmalıdır? Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkiler nasıl sağlanmalıdır? Dava konusuna göre müvekkillerle farklı iletişim metodları nelerdir? Meslek etiği ve teoriden pratiğe geçişte dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Gibi sorulara yanıt bulacağınız, kariyer yolunuza ışık tutacak ve ufkunuzu açacak; alanında uzman  hukukçularımızla gerçekleştireceğimiz kariyer günü etkinliğimize davetlisiniz.

Katılımcılar:

Av. Muhammet AKSAN - Av. Şeref DEDE”

1-708.jpg

kariyer-gunleri.jpg

Adliyede dava sırasında Aziz Yıldırım’ın avukatı Şeref Dede’nin savunma açıklamaları;

Tarih; 23 Şubat 2012

12:03-Şeref Dede: "Anlastigimiz iddia edilen Orhan Şam, Hursit Meric gol atıyor, attırıyor!"

12:02-Av. Şeref Dede: Şike tek tarafli iŞlenebilen bir suÇ deĞil.. futbolculara takipsizlik veriyor, delil yok diye, e biz niye buradayız..

11:59-Seref dede 'elimizde maçların görüntüleri var. O görüntülerde şikeyi görebiliyor musunuz? Hakem raporu var, temsilci raporu, gözlemci raporu var, ama şike ve teşvikle ilgili tek bir ima bile yok...

11:57-Hasta çocuğa yapılan yardim tesvik olarak gösterilmiş.

Av. Şeref Dede: "Mali kongrede sindirme va baskı varsa görüntü ve tutanaklar nerede?" 11:54-Hikmet karaman ve Cemil Turan, Trabzonspor'un teşviğini onlemeye calisiyir..iste tapeler..

11:53-Manisa'da Trabzonlu oyuncular var; Ömer Aysan, İsaac.. Şike girişimini Trabzon'un önleme çabası var, tapede var tamamini koymamis savci!! Neden?

11:52- Savci tarafsizdir. Aleyhte oldugu kadar lehe delilleri de toplamalidir. Mali kongrede sindirme va baski varsa goruntu ve tutanaklar nerede?

11:51-Sayin savcı, lehe delilleri toplamali, taraf değil, tarafsız olmalı, kanun böyle diyor..Nerde genel kurullar?

-Seref dede " trabzonsporluyum..ama haklının yanındayım"

11:50-Av. Şeref Dede: "Tapaler iddianameye cımbızla çekilmiş. Tamamını okuyun, bambaska bisey cikiyor ortaya."

Avukat Şeref Dede: ''Maçlar oynanmadan ortada şike ve teşvik yokken işlenmemiş suça dayanarak dinlemeler yapıldı.''

-Kredi kartindan gecen parayi goremiyor nakit diyor, bilyoner gece klubu olayi .. İddianame varsayim belgesidir!

-emniyet, Alaaddin Yıldırım için 4. ayın 21'inde dinleme izni alıyor, sebep olarak da 4. ayın 24'ündeki konuşması.

11:48-Av. Şeref Dede: Tapenin tümünü koymamiş, tümünü okusaniz anlıyorsunuz, kesmis koymus!! Yazık Allah kahretsin..

-Av. Şeref Dede: ''Varsayımlara dayalı iddialar size getiriliyor ve bizde burada yargılanıyoruz. Uluslararası hukuk ihlal edildi.''

-Kanunda olmayan fiil suc olmaz..haksız ekonomik suç icin örgut diye suc yok !!! Yok ki yok ki!

11:47-Av.Şeref Dede: "İddianameyi okuyan her Türk vatandaşı burada örgüt olmadıgını anlar."

-Hukuka aykiri dinleme zinciri var..

 

11:45- Av. Şeref Dede: Sayın hakim ''Hakli insan haykirir'' yaptığımız budur..

Hukuka aykiri dinleme zinciri var..

11:44-Av. Şeref Dede:Ne zamandan beri munferit bir suc icin orgut kuruluyor?

11:43-Av. Şeref Dede:" Örgut yapisina dönuşebileceği" iddianame boyle diyor! Hani cmk derslerinde anlattilar ' varsayima dayali iddia olmaz' diye?

11:41-Av. Şeref Dede:6222/11 icin orgut nasil kurulur, Zaten savcida bunu anlamis yazmis, birden nasil buraya geliyor; telefon dinleyebilmek icin..

11:40-Av. Şeref Dede: ''Sadece iddianame celiskilerini anlatsak serbest kaliriz zaten.. Delil anlatim inandiricilik yok !

-Av. Köksal Bayraktar bitirdi. Şu anda Av. Şeref Dede savunma yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor