Tekelioğlu'na teklif var!

Habe61 Spor Servisi - Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, A takımda görevde kaldığı kısa süre içerisinde takımı toparlayıp genç isimleri takıma kazandırarak dikkatleri üzerine toplamıştı. Tecrübeli teknik adama o dönemde bazı ekipler talip o

Tekelioğlu'na teklif var!

Habe61 Spor Servisi - Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, A takımda görevde kaldığı kısa süre içerisinde takımı toparlayıp genç isimleri takıma kazandırarak dikkatleri üzerine toplamıştı.

Tecrübeli teknik adama o dönemde bazı ekipler talip olurken son olarak sezon henüz bitmeden PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe teklifte bulundu. İzmir ekibinin teklifi karşısında kesin kararını bildirmeyen Tekelioğlu, bordo mavili kulüp ile görüşmek için süre istedi.

Sarı kırmızılı ekibin teklifine karşılık Tekelioğlu'nun, "Kulübümle görüşmeden bir karar alamam. Mayıs ayının sonuna kadar yönetim benimle ilgili kararını verecek. Bu sürenin sonunda kesin olarak teklifinize yanıt vereceğim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor