Şota'dan fikstür yorumu

Trabzonspor Teknik Dieriktörü Şota bugün yapılan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonu fikstür çekimini  değerlendirdi. Şota Trabzonspor’un hedefleri olan bir takım olduğuna değinerek “  Öncelikle Türk futboluna hayırlı olsun.Bu sezon ligimizde çok güçlü

Şota'dan fikstür yorumu

Trabzonspor Teknik Dieriktörü Şota bugün yapılan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonu fikstür çekimini  değerlendirdi. Şota Trabzonspor’un hedefleri olan bir takım olduğuna değinerek “  Öncelikle Türk futboluna hayırlı olsun.

Bu sezon ligimizde çok güçlü ekipler var. Bizde güçlü bir ekibiz. Taraftarlara yöneticileri sporculara sağlıklı  ve güzel olaylarla anılacak bir sezon geçirmelerini diliyorum .

Fikstür çekildi bizde ligde  İlk hafta evimizde Bursaspor ile  oynayacağız  Ardındanda ilk derbimiz benimde hocam olan Şenol Güneş'in çalıştırdığı Beşiktaş ile oynanacak. Lige iyi başlamak istiyoruz. İyi başlangıç yapmak çok önemli ve bizde yeni sezona galibiyetle  başlamak istiyoruz. Fikstür avantajı yada dezavantajı diye bir konuya takılmak doğru değil :Ha bir hafta önce ha 3 hafta sonra nasılsa ligdeki her takımla oynayacaksınız. Önemli olan organize ve konsantre olmanız “dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor