Kayserispor - Trabzonspor maçının VAR kayıtları açıklandı

TFF, Kayserispor - Trabzonspor maçının VAR kayıtlarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 33. haftasına ait VAR kayıtlarını açıkladı.

Kayserispor - Trabzonspor, Sivasspor - Fenerbahçe İstanbulspor - Karagümrük, maçlarının VAR kayıtları TFF'nin Youtube kanalından paylaşıldı.

VAR kayıtlarında, Kayserispor - Trabzonspor maçının 27. dakikasında bordo mavili takım aleyhine çalınan penaltı pozisyonu ve 51. dakikada Bardhi'nin iptal edilen golünden önce Visca'nın girdiği ikili mücadele de yer aldı.

Çağdaş Altay'ı 27. dakikada Muenier'in penaltısının iptali yönünde VAR'a çağıran VAR hakemi Pablo Gonzalez, "Savunma oyuncusunun topa dokunduğunu görüyorsun" dedi. Hakem Çağdaş Altay ise pozisyonu izledikten sonra "Teşekkür ediyorum, pozisyonu köşe vuruşuyla başlatıyorum" şeklinde yanıt verdi.

51. dakikada ise Bardhi'nin golünden önce Visca'nın faul yaptığı görüşünde olan VAR hakemi Gonzalez, "Hücum oyuncusu topla oynamıyor" diyerek hakemi VAR'a davet etti. Pozisyonu izleyen hakem Çağdaş Altay, "Serbest vuruş ile başlatıyorum, golü iptal ediyorum" diyerek kararını değiştirdi ve golü iptal etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor