Samsunspor'dan Trabzonspor maçı açıklaması! "Meşru müdafaa" diyerek holiganlara sahip çıktılar

Samsunspor'dan, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak şaşırtan açıklama geldi.

Samsunspor'dan Trabzonspor maçı açıklaması! "Meşru müdafaa" diyerek holiganlara sahip çıktılar

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor ile karşılaşmış ve sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.

Bordo mavililerin Samsunspor'a konuk olduğu mücadeleden önce ve sonra, Trabzonsporlu taraftarlara taşlı ve sopalı saldırı görüntüleri sosyal medyaya düşmüştü.

Samsunspor'dan, Trabzonspor maçına dair şaşırtan açıklama geldi.

Samsunspor yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

2023/24 sezonu boyunca; her koşulda kulübünün ve takımının yanında duran taraftarımız, şehrimize gelen tüm rakip takım taraftarına centilmence davranmış ve misafirlerimizi şehrimizde en iyi şekilde ağırlamıştır.

Ancak, Kulübümüz ile Trabzonspor A.Ş. arasında oynanan müsabaka sonrası, Çarşamba ilçemizde bir saldırı olayı gerçekleştirilmiş ve ortaya çıkan olaylar sonrasında meşru müdafaada bulunan iki taraftarımız emniyet güçlerimiz tarafından gözaltına alınmıştır.

Hukukun üstünlüğüne inanan Kulübümüz, gözaltına alinan iki taraftarımızın serbest kalıncaya kadar konunun takipçisi olacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler