Rumen basını yazdı! İşte Trabzonspor'un peşinde olduğu kanat

Trabzonspor'un Philipe Otele için girişimleri hızlandırdığı belirtildi.

Rumen basını yazdı! İşte Trabzonspor'un peşinde olduğu kanat

Trabzonspor'un, Rumen ekibi Cluj'da forma giyen Nijeryalı kanat oyuncusu Philipe Otele ile yakından ilgilendiği iddia ediliyor. Rumen basınının son haberlerine göre, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki oyuncu, 39 maçta 13 gol ve 7 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.

Otele, ara transfer döneminde de Trabzonspor'un radarına girmişti ancak anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi, Trabzonspor'un yaz transfer dönemi için tekrar harekete geçtiği ve Otele'nin transferi konusunda Cluj ile görüşmelere başladığı bildiriliyor. Ancak, Rumen kulübünün genç yıldız için talep ettiği bonservis bedeli hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Otele, sadece Trabzonspor'un değil, aynı zamanda Belçika ve İngiltere'den bazı kulüplerin de dikkatini çekmiş durumda. Bu kulüplerin de oyuncuyu yakından takip ettiği ve potansiyel bir transfer için değerlendirdikleri ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor