Portekiz basınından flaş iddia! "Trabzonspor imza attıracak"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Portekiz basınından flaş iddia! "Trabzonspor imza attıracak"

Kadrosunu güçlendirmek adına temaslarını sürdüren Trabzonspor'un, Porto ile sözleşmesi sona eren Manafa'yı kadrosuna katacağı öne sürüldü.

Portekiz'in önemli gazetelerinden Record'a göre bordo-mavililer, Porto ile sözleşmesi sona eren Wilson Manafa'ya imza attırmaya hazırlanıyor. Manafa, sağ bek bölgesinde görev yapıyor.

Sağ bekin yanı sıra sol bek ve sağ kanatta da görev yapabilen 1.77 boyundaki futbolcu, bu sezon 18 resmi maçta forma giymişti. Kariyerinde daha önce Portekiz dışına çıkmayan 28 yaşındaki oyuncu, Porto'nun dışında Portimonense, Varzim, Anadia, Beira- Mar ve Sporting B formalarını da giydi.

Gine- Bissau asıllı oyuncu, Portekizli oyuncu, Porto kariyerinde 130 resmi maça çıkarken, 2 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

tsde-manafa-iddiasi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler