PFDK'dan Trabzonspor'a Kasımpaşa maçı cezası!

PFDK'dan Trabzonspor'a Kasımpaşa maçında taraftarlarının neden olduğu olaylar sebebiyle ceza verildiğini açıkladı.

PFDK'dan Trabzonspor'a Kasımpaşa maçı cezası!

PFDK, Trabzonspor'a Kasımpaşa deplasmanında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası verdi. Misafir tribünü kale arkası G blokta yer alan taraftarların ise Passolig kartlarının bir sonraki deplasman maçı için bloke edildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 01.09.2023 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN KALE ARKASI KAPALI G blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor