PFDK'dan Trabzonspor ve Başkan Doğan'a ceza

Disiplin Sevkleri sonrası PFDK kararları açıklandı

PFDK'dan Trabzonspor ve Başkan Doğan'a ceza

PFDK, Galatasaray maçı sebebiyle Trabzonspor'a toplam 920 bin TL, Başkan Ertuğrul Doğan'a ise 400 bin TL ceza verildiğini açıkladı. Ayrıca Galatasaray maçını misafir tribünü 421 numaralı bloktan takip eden bordo mavili taraftarların kartları, bir sonraki maç için bloke edildi.

PFDK'dan yapılan açıklama şu şekilde;

TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 19.08.2023 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.–TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eylemi nedeniyle FDT’nin 53/8. maddesi uyarınca 520.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 421 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 20.08.2023 tarihinde Kulüp resmi internet sitesinde yapılan paylaşımda yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkında Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/3. maddesi uyarınca 400.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. başkanı ERTUĞRUL DOĞAN ’ın, 20.08.2023 tarihinde Kulüp resmi internet sitesinde yapılan paylaşımda yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkında Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/3. ve 38/2. maddeleri uyarınca 400.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler