Nwakaeme’nin Trabzonspor’a dönmesinin önündeki büyük engel! Taraftar istiyor ama…

Trabzonspor’da Nwakaeme’nin Trabzponspor’a dönmesinin önünde iki büyük engel var.

Nwakaeme’nin Trabzonspor’a dönmesinin önündeki büyük engel! Taraftar istiyor ama…

Öncelikle teknik direktör Abdullah Avcı, "Nwakaeme ile iletişimimiz son derece sağlam" dedi ve ardından Başkan Ertuğrul Doğan, "Hocamız istediği takdirde elimizden geleni yaparız" şeklinde açıklamalarda bulunarak Nijeryalı yıldız hakkında art arda mesajlar verdi. Bu açıklamalar, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Bordo-Mavili taraftarlar, 34 yaşındaki Anthony Nwakaeme'nin geri dönüşünü istiyorlar.

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor için tarihi bir rol oynadı ve bu başarıların ardından yeni bir anlaşma sağlanamadı. Kariyerine Suudi Arabistan'da devam etmeye karar verdi, ancak son günlerde adı tekrar gündeme gelmeye başladı. Nwakaeme'nin bu konudaki ilk açıklamaları da ilgi çekti.

"Kalmasını istemiştik" diyen Abdullah Avcı, Trabzonspor ile anlaştıktan sonra sosyal medyada 34 yaşındaki futbolcunun "Tekrar hoş geldin büyük hoca" şeklindeki paylaşımını dikkat çekmişti. Avcı'ya Nwakaeme hakkında sorulan soruya verdiği cevap ise, "Kendisiyle iletişimimiz çok iyiydi. Sadece ekonomik nedenlerden ayrıldı. Ayrılık isteğimiz değildi," şeklindeydi.

nwakaeme.jpg

Son olarak Başkan Ertuğrul Doğan, Nwakaeme için "Son derece büyük ve profesyonel bir oyuncu. Abdullah Avcı Nwakaeme'yi istediğinde, elimizden geleni yaparız" dedi. Ardışık olarak yapılan bu açıklamalar, camiada büyük heyecan yarattı. Şampiyonluk sezonunda 30 lig maçında 13 gol ve 10 asistle büyük bir katkı sağlayan Nwakaeme, hâlâ taraftarların gözdesi.

NWAKAEME’NİN TRABZONSPOR’A TRANSFERİNDEKİ İKİ BÜYÜK ENGEL
Ancak gerçekler de göz ardı edilmemeli. Nwakaeme'nin Suudi Arabistan'da Al Fayha forması giyerken yıllık ücreti yaklaşık 3.4 milyon Euro. Sezon sonunda kontratı sona eriyor ve dönmesi durumunda bu ücrette büyük bir indirim yapması gerekecektir. Ayrıca yabancı oyuncu kontenjanı da önemli bir faktör. Lisansı dondurulan Orsic'in oynayabilmesi için başka bir yabancı oyuncunun takımdan gönderilmesi gerekebilir. Bir diğer önemli konu ise, Orsic'in geri döndüğü bir senaryoda Nwakaeme'nin de alınması durumunda, sol kanat mevkisinde oynayan 3 ismin olacağı. Bunlar Nwakaeme, Trezeguet ve Orsic.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler