Musa Nizam'dan sert "ihtar" tepkisi

Trabzonspor'da alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü icra takibi başlatmakla tehdit eden Sefa Yılmaz ile görüşmeler devam ederken, Musa Nizam'ın da ekonomik konulurda sorun çıkardığı iddia edilmişti. Musa Nizam, açıklama yaparak, kulübe kesinlikle

Musa Nizam'dan sert "ihtar" tepkisi

Trabzonspor'da alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü icra takibi başlatmakla tehdit eden Sefa Yılmaz ile görüşmeler devam ederken, Musa Nizam'ın da ekonomik konulurda sorun çıkardığı iddia edilmişti.

Musa Nizam, açıklama yaparak, kulübe kesinlikle ihtar çekmediğini ve asla böyle bir tutum içerisinde bulunmayacağını belirterek, "Ben hiçbir zaman ekonomik konularda sorun çıkartmadım. Bu tür dedikodular nerden çıkıyor bilmiyorum ama bunları yapanları Allah'a havale ediyorum. Ben oynadığım kulübe ihtar çekmem. Benim kişiliğimde bu yok" ifadesini kullanıldı.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor