M'bia'yı Hamzaoğlu istememiş!

Galatasaray'da kötü gidişin faturası başta başkan Dursun Özbek olmak üzere Hamza Hamzaoğlu'na çıktı. Yaşanan ekonomik kriz ve finansal fair play'dan dolayı alınan önlemler, Galatasaray'da transferin önüne duvar örerken; yapılamayan transferlerin faturası

M'bia'yı Hamzaoğlu istememiş!

Galatasaray'da kötü gidişin faturası başta başkan Dursun Özbek olmak üzere Hamza Hamzaoğlu'na çıktı.

Yaşanan ekonomik kriz ve finansal fair play'dan dolayı alınan önlemler, Galatasaray'da transferin önüne duvar örerken; yapılamayan transferlerin faturası da Hamza Hamzaoğlu'na çevrildi. Galatasaray'a önerdiği ancak Hamzaoğlu'nun "ekonomik" gerekçeler ile "alınmasın" dediği futbolcular arasında Trabzonspor’un yıldızı M’bia da olduğu dile getirildi.

Hamzaoğlu, Melo’nun durumundaki belirsizliğin yanı sıra maddi anlamda da pahalıya patlayabileceğini düşündüğü için M’bia transferine onay vermediği kaydedildi.

Bilindiği gibi M’bia’ya Galatasaray’dan çok daha önce kancayı atan Trabzonspor zorlu bir sürecin ardından bu transferde mutlu sona ulaşmıştı. M’bia Trabzonspor’da direk ilk 11’de forma giymeye başlarken performansı ile de alkış topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor