Marin ve Cardozo gidecek mi ?

Haber61 Özel Haber- Trabzonspor’a sezon başında İngiliz devi Chelsea’den kiralanan ve beklentilere cevap veremeyen Marko Marin için yönetimin karar vermediği belirtildi. Bordo-Mavili takıma geldiği günden beri bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremey

Marin ve Cardozo gidecek mi ?

Haber61 Özel Haber-

Trabzonspor’a sezon başında İngiliz devi Chelsea’den kiralanan ve beklentilere cevap veremeyen Marko Marin için yönetimin karar vermediği belirtildi.

Bordo-Mavili takıma geldiği günden beri bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Alman oyuncuyla ilgili Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın açıklamalarda bulundu.

Büyükaydın Haber 61 Spor Servisine yaptığı açıklamada, "Marko Marin’in devam edip etmemesi için henüz karar vermediklerini belirterek hangi oyuncuyu alıp hangi oyuncuyu bırakacağımızla ilgili henüz bir karar vermedik" dedi.

Forvet oyuncusu Oscar Cardozo ile ilgili kendilerine ulaşan resmi bir teklif olmadığını belirten Büyükaydın,"kulaktan kulağa dolaşan laflar var bunlara da itibar etmemiz söz konusu değil dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor