İtalyan devi Trabzonspor'un yıldızının peşinde! Hollanda ekibi de devrede

Trabzonspor'un yıldızı Pepe'ye hem Hollanda hem de İtalyan ekiplerinden talip var.

İtalyan devi Trabzonspor'un yıldızının peşinde! Hollanda ekibi de devrede

İtalyan futbol devi Juventus, Türkiye Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Nicolas Pepe'yi transfer listesine aldı. Tuttosport'un haberine göre, Juventus'un sportif direktörü Cristiano Giuntoli, sağ kanat pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor ve Pepe'yi bu mevkii için ideal bir aday olarak görüyor.

28 yaşındaki Fildişi Sahili asıllı kanat oyuncusu, bu sezon Trabzonspor ile 15 maça çıkarak 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Nicolas Pepe, 2023-2024 sezonu için Trabzonspor ile 1 yıllık sözleşme imzalamış ve sezon sonunda serbest kalacak.

Trabzonspor, Pepe'ye bu sezon için 1.750.000 Euro garanti ücret ve 1.600.000 Euro imza ücreti ödediğini Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurdu. Bu transfer, Trabzonspor için maliyetli bir yatırım olarak kayıtlara geçti.

Nicolas Pepe, sadece Juventus'un değil, aynı zamanda Hollanda'nın önde gelen takımlarından Ajax'ın da ilgi odağındaydı. Ancak şimdi gözler, bu transfer döneminde Juventus'un atacağı adımlara çevrildi. İtalyan ekibinin, Pepe'yi kadrosuna katıp katabilmek için nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor