İspanyollar yazdı! "Trabzonsporlu oyuncu için devreye girdiler"

Trabzonspor'da ayrılığı gündeme gelen Maxi Gomez için İspanya'dan bir takımın daha devreye girdiği iddia edildi.

İspanyollar yazdı! "Trabzonsporlu oyuncu için devreye girdiler"

Adı ayrılık dedikodularına karışan ve çok sayıda İspanyol takımı ile anılan Uruguaylı santrfor Maxi Gomez için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

LaLiga ekibi Granada'nın santrfor arayışına girdiği ve Trabzonspor forması giyen Maxi Gomez ile ilgilendiği öne sürüldü.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, çok sayıdaki LaLiga ekibinin dikkatini çeken 26 yaşındaki golcü oyuncu, Granada'nın da gündemine geldi. Granada'nın, Gomez için önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un kapısını çalacağı ifade ediliyor.

granada-gomez-icin-devrede-1.jpg

MAXİ GOMEZ'İN TRABZONSPOR KARİYERİ

Geçtiğimiz sezon başında 3 milyon Euro bedelle Valencia'dan Trabzonspor kadrosuna katılan Maxi Gomez, bordo mavili forma altında 34 maçta 7 gol ve 6 asistlik performans göstermişti.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler