İspanyol basınından Trabzonspor için flaş Torres iddiası!

İspanyol basını Trabzonspor’un Torres ile anlaşmaya yakın olduğunu yazdı.

İspanyol basınından Trabzonspor için flaş Torres iddiası!

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, transfer piyasasında da adından söz ettiriyor. Bordo-mavili ekip, orta saha için önemli bir isimle anlaşma aşamasına geldi: Oliver Torres.

29 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Torres, kariyerinde Sevilla, Porto, Villarreal ve Atletico Madrid gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giymiş bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. 1.75 metre boyundaki futbolcu, özellikle tecrübesi ve oyun zekasıyla biliniyor ve sezon sonunda Sevilla ile sözleşmesi sona erecek olan Torres için Trabzonspor yönetimi hızlı hareket ediyor.

İspanyol basınında çıkan haberlerde, Trabzonspor’un Torres'e 3+1 yıllık bir sözleşme teklif ettiği ve anlaşma sağlanmaya çok yakın olduğu belirtildi.

oliver-torres-12.webp

Torres bu sezon Sevilla ile 31 maça çıkarken, bu maçların 21'inde ilk 11'de yer aldı ve çoğunlukla merkez orta saha pozisyonunda oynayarak, 10 numara ve sol kanat gibi pozisyonlarda da görev alabileceğini gösterdi.

Oliver Torres, kariyeri boyunca 2 Avrupa Ligi, 1 İspanya Ligi, 1 İspanya Kupası, 1 Portekiz Ligi ve 1 Portekiz Süper Kupa olmak üzere toplamda 6 kupa kazanmış bir oyuncu. 2019 yılında 11 milyon euro karşılığında Porto'dan Sevilla'ya transfer olan Torres'in piyasa değeri, bir dönem 19 milyon euroya kadar ulaşmıştı. Ancak şu anki piyasa değeri 6 milyon euro olarak gözüküyor.

Torres, bu sezon Sevilla formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkarken, toplam 1859 dakika sahada kaldı ve 2 asist yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler