İngilizler yazdı! Trabzonspor'a 2.01'lik dev forvet

Santrfor bölgesine takviye yapmak için temaslarını sürdüren Trabzonspor'un, Nijeryalı oyuncuyu gündemine aldığı öne sürüldü.

İngilizler yazdı! Trabzonspor'a 2.01'lik dev forvet

Maxi Gomez'i Cadiz'e kiralayan ve bu bölgeye takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un gündemine gelen son isim Paul Onuachu oldu.

İngiliz basını, Trabzonspor'un Nijeryalı santrfor Paul Onuachu ile ilgilendiğini öne sürdü. Trabzonspor'un bu transferde oldukça istekli olduğu, Championship'te mücadele etmek istemeyen oyuncunun da takımdan ayrılma fikrinde olduğu vurgulandı.

SOUTHAMPTON SICAK BAKIYOR

Southampton'ın, Ocak 2023'te Genk'e 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Paul Onuachu'nun kiralık olarak ayrılmasına sıcak baktığı ifade edildi.

12 MAÇA ÇIKTI

İngiliz ekibi ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu, 12 maçta 426 dakika süre almış ve gol katkısı yapamamıştı.

Onuachu, Genk kariyerinde toplam 134 maça çıkmış, 85 gol atıp 10 asist yapmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler